MD Wellness Coaching
 

YourWay - Fit

Het YourWay - Fit voedingsprogramma is een voedingsprogramma individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. 

Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van jouw werk, het aantal uren dat je sport en niet te vergeten je gezin.  Wij verzorgen een uniek gezond voedingsadvies voor jou ( en je gezin) op maat gemaakt !

Het voedingsadvies van YourWay-Fit is gezond, gevarieerd, goed verdeelt over de dag en gebaseerd op de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. YourWay-Fit is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangende producten, maar het leert je hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt. Wil je graag Eiwitrijk en Koolhydraat beperkt of gaat jou voorkeur uit naar Glutenvrij het kan allemaal. 

Het YourWay - Fit  voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot max. 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon, bewegen en rust.


Bron: YourWay - Fit,