MD Wellness Coaching
 

Voedingsprogramma SanaSlank

MD Wellness Coaching ziet het SanaSlank eiwitdieet als een gemakkelijke en verstandige manier om gezond af te slanken. Maar een gezonde leefstijl is het allerbelangrijkste : gezond eten en bewegen.

Tijdens het volgen van het eiwitdieet word je daar al meteen bewust van gemaakt. Elke dag heeft 6 eetmomenten, je eet 2 maal per dag verse groenten en drinkt voldoende water. Daarnaast worden er beweegadviezen gegeven. Zo leer je wat we verstaan onder gezonde voeding en krijgt je een vast eetpatroon.

Ketose

Het eiwitdieet is gebaseerd op het eten van meer eiwitten en minder koolhydraten. Door het limiteren van koolhydraten ( = ook suikers) raak je in ketose. Ketose is een natuurlijk biochemisch proces waarbij de opgeslagen vetten worden gebruikt als energiebron, tijdens dit proces komen ketonlichaampjes vrij. Deze ketonlichaampjes zorgen voor veel energie. De vele eiwitten zorgen ervoor dat de spiermassa behouden blijft en je zult je tijdens het volgen van de SanaSlank richtlijnen stralend en energiek voelen.


Wil je graag meer weten over het SanaSlank voedingsprogramma meld je dan aan voor een gratis kennismakingsgesprek op info@mdwellnesscoaching.nl of bel: 06-57932155 (invullen van contact pagina mag ook)